Søgemaskineoptimering (SEO)
En hjemmeside er ingenting værd uden besøgende. Søgemaskineoptimering, også kaldt SEO, er disciplinen, hvor man gør sin hjemmeside attraktiv overfor søgemaskiner og sikrer, at man står højt i søgeresultaterne. En høj placering i søgeresultaterne giver en lind strøm af besøgende til din hjemmeside, og dermed sikrer dig, at du hele tiden får kunder i butikken.Hvordan kan din hjemmeside forbedres?

Der er mange ting, som man kan tage fat på i forbindelse med søgemaskineoptimering. Herunder kan du læse om hvad der typisk kan forbedres.


Indholdet en hjemmeside er afgørende.
Indhold
Selvom du måske synes, at indholdet på din hjemmeside bare spiller maks, så er der faktisk utrolig meget at hente ved, at kigge på indholdet. Små justeringer i teksten for, at ramme de helt rigtige søgeord kan betyde meget.

Hjemmesidens hastighed
Hjemmesidens hastighed
Tager din hjemmeside lang tid om at loade? Det er et problem, da søgemaskinerne straffer langsomme hjemmesider. Derfor skal hjemmesiden optimeres, så den viser indholdet lynhurtigt.

Responsivt design gør det muligt, at læse hjemmesidens indhold på forskellige enheder.
Responsivt design
Meget af internettet trafikken i dag kommer fra smartphones eller tablets. Det har Google, og andre søgetjenester, fået øjnene op for, og belønner derfor hjemmesider, som kan ses på disse enheder.
Er din hjemmeside klar til mobile enheder?Skal din hjemmeside have flere besøgende?

Hvis du har en hjemmeside, som du gerne vil have flere besøgende på, så udfyld kontaktformularen. Der vil blive lavet en vurdering af din hjemmeside, hvorefter vi kan drøfte konkrete forbedringer, som vil bringe flere besøgende til din hjemmeside.